Во медиумите

Гостување на Специјалната обвинителка Катица Јанева во емисијата „360 степени“ на ден 03.10.2016 година

Гостување на Специјалната обвинителка Катица Јанева во емисијата „Топ Тема“ на ден 21.10.2016

Гостување на јавната обвинителка во Специјалното јавно обвинителство, Ленче Ристоска, во емисијата „Топ Тема“ на ден 03.04.2017 година