Распоред на судења

Февруари, 2018 година

Петок, 02.02.2018 година

 • НАСИЛСТВО ВО ОПШТИНА ЦЕНТАР (НСК-КО 7/16) во 10:00 часот

Понеделник, 05.02.2018 година

 • ТРЕЗОР (НСК-КО 8/16) во 13:30 часот

Вторник, 06.02.2018 година

 • СОПОТ (НСК-КО 12/17) во 10:00 часот

Четврток, 08.02.2018 година

 • ТРУСТ (НСК-КО 4/17) во 09:30 часот

Петок, 09.02.2018 година

 • ТОТАЛ (НСК-КО 7/17) во 09:30 часот
 • ТРУСТ (НСК-КО 4/17) во 09:30 часот
 • Т.Н.Т  (НСК-КО 21/15) во 10:00 часот

Петок, 09.02.2018 година

 • ТЕНК (НСК-КО 3/17) во 11:30 часот

Вторник, 13.02.2018 година

 • ТРУСТ (НСК-КО 4/17) во 09:30 часот
 • ТАРИФА (НСК-КО 2/17) во 10:00 часот
 • ТЕНК (НСК-КО 3/17 ) во 11:30 часот

Среда, 14.02.2018 година

 • ТРАЕКТОРИЈА (НСК-КО 9/17) во 09:45 часот

Четврток, 15.02.2018 година

 • Т.Н.Т (НСК-КО 21/15) во 11:00 часот

Петок, 16.02.2018 година

 • ТЕНК (НСК-КО 3/17) во 11:30 часот

Понеделник, 19.02.2018 година

 • ТИФАНИ (НСК-КО 8/17) во 11:30 часот
 • ТРИСТА (НСК-КО 6/17) во 12:00 часот
 • НАСИЛСТВО ВО ОПШТИНА ЦЕНТАР (ИЗДВОЕНА ПОСТАПКА) (НСК-КО 7/16) во 12:00 часот

Вторник, 20.02.2018 година

 • ТРУСТ (НСК-КО 4/17) во 09:30 часот

Среда, 21.02.2018 година

 • ТЕНДЕРИ (НСК-КО 10/16) во 10:00 часот
 • ТРАНСПОРТЕР (НСК-КО 15/15) во 11:30 часот

Четврток, 22.02.2018 година

 • ТРАНСПОРТЕР (НСК-КО 15/15) во 11:30 часот

Среда, 28.02.2018 година

 • ТОРТУРА (НСК-КО 2/16) во 09:30 часот
Март, 2018 година

Четврток, 01.03.2018 година

 • ТРАЕКТОРИЈА (НСК-КО 9/17) во 09:45 часот

Четврток, 01.03.2018 година

 • СОПОТ (НСК-КО 12/17) во 11:00 часот

Понеделник, 05.03.2018 година

 • ШПИОН (НСК-КО 11/16) во 10:00 часот

Вторник, 06.03.2018 година

 • ТРУСТ (НСК-КО 4/17) во 09:30 часот

Среда, 07.03.2018 година

 • ТРАНСПОРТЕР (НСК-КО 15/15) во 11:00 часот

Четврток, 08.03.2018 година

 • ТОПЛИК (НСК-КО 9/16) во 10:00 часот

Петок, 09.03.2018 година

 • ТРАНСПОРТЕР (НСК-КО 15/15) во 11:00 часот

Вторник, 13.03.2018 година

 • НАСИЛСТВО ВО ОПШТИНА ЦЕНТАР (НСК-КО 7/16) во 10:30 часот

Вторник, 20.03.2018 година

 • ТРАЕКТОРИЈА (НСК-КО 9/17) во 09:15 часот

Вторник, 27.03.2018 година

 • ТВРДИНА И ТАРГЕТ (НСК-КО 17/15) во 10:00 часот

Четврток, 29.03.2018 година

 • ТРЕЗОР (НСК-КО 8/16) во 10:00 часот