Најава за прес конференција

Денес, со почеток во 14 часот и 30 минути, во просториите на Јавното обвинителство за гонење на кривични дела поврзани и кои произлегуваат од содржината на незаконското следење на комуникациите, ќе се одржи прес – конференција.