Во медиумите

Гостување на јавната обвинителка Фатиме Фетаи во емисијата „360 степени“ на ден 29.12.2017 година

Гостување на Специјалната обвинителка Катица Јанева во емисијата „360 степени“ на ден 03.10.2016 година

Гостување на Специјалната обвинителка Катица Јанева во емисијата „Топ Тема“ на ден 21.10.2016

Гостување на јавната обвинителка  Ленче Ристоска во емисијата „Топ Тема“ на ден 03.04.2017 година