Годишен план и одлуки за

ЈАВНИ НАБАВКИ

Планот за јавни набавки за потребите на Јавното обвинителство за гонење на кривични дела поврзани и кои произлегуваат од содржината на незаконското следење на комуникациите се донесува на годишно ниво од страна на Јавниот обвинител кој раководи со ова обвинителство, Катица Јанева.

Годишен план за јавни набавки во 2019 година

Превземи тука (.pdf)

Одлука за изменување на годишен план за јавни набавки во 2018 година

Превземи тука (.pdf)

Годишен план за јавни набавки во 2018 година

Превземи тука (.pdf)

Одлука за изменување на годишен план за јавни набавки во 2017 година

Превземи тука (.pdf)

Годишен план за јавни набавки во 2017 година

Превземи тука (.pdf)

Одлука за изменување на годишен план за јавни набавки во 2016 година

Превземи тука (.pdf)

Годишен план за јавни набавки во 2016 година

Превземи тука (.pdf)